Gezonde schoolkantine

Gezond en gevarieerd eten is een heel belangrijke factor om goed te kunnen presteren. Jongeren worden op zeer veel plaatsen in de maatschappij verleid om keuzes te maken. Helaas zijn de verleidingen waar zij voor komen te staan in de meeste gevallen niet gezond. In onze kantines doen we dit anders , namelijk de gezonde keuzes zo verleidelijk mogelijk maken.

Zo worden er in onze kantines elke dag verse gezonde en verantwoorde broodjes aangeboden in warme en koude varianten. Verder zijn bij onze winkels een breed assortiment aan trendy fruitwaters en andere verantwoorde dranken en tussendoortjes te verkrijgen.

Soms moeten we nog een stapje verder gaan om het maken van gezonde keuzes te stimuleren. Door het aanbieden van hapklare verse fruitsalades en lekkere trendy zuivelproducten is opeens die gezonde keuze niet meer zo moeilijk voor de jeugd. Als dan daarbij ook nog eens de prijs zeer aantrekkelijk is, is de gezonde keuze opeens heel aantrekkelijk geworden. De zojuist genoemde aspecten zijn voor onze klanten, de leerling, van grote invloed waarop zij keuzes maken. En op deze manier is de verantwoorde keuze ook de makkelijkste keuze.

Verder zijn onze kantines een plek om te ontspannen. De verkooppunten krijgen in samenspraak met onze opdrachtgevers een frisse gezonde en eigentijdse uitstraling welke goed past in de huisstijl van onze opdrachtgevers. Zo creëren we samen met u een plek waar de leerling zich prettig voelt en zich hierdoor niet genoodzaakt voelt om ergens anders de lunch te gaan kopen. De verleidingen van een ongezonde keuze buiten school zijn immers erg groot.

Leerlingen zijn desondanks zeer bewust bezig met hun leefstijl, en willen ondanks die bewuste leefstijl ook zichzelf wel eens lekker trakteren op een iets minder verantwoord tussendoortje of lekkere snack. In samenspraak met onze opdrachtgevers maken we een voor een ieder passend week- of maandplan zodat ook in onze winkels soms wel eens een iets minder verantwoord artikel verkrijgbaar is.

Zo blijven onze klanten nieuwsgierig naar het aanbod en bieden we een prachtig en smakelijk assortiment waardoor zoveel mogelijk wordt voorkomen dat de leerling zich naar supermarkten begeeft om daar zijn of haar keuze te maken. Hiermee dragen wij bij aan een gevarieerd voedingspatroon welke een prima balans biedt in het leven van de schoolgaande jeugd.

© Copyright - Cateringbedrijf Zwaan - Webdesign: Face2design